De verzorgingslijn van de

Jean Pierre Héry:

Uw gids voor
deze site.

De Vacht
Hygiene
Verzorging
Producten
Tips
 
Begin
 
Contact
 
E-mail


Plaats deze site in u favorieten

Verkoop-
adressen
Topfokkers en Kampioenen
Zijn vacht : een gift van moeder natuur die beschermd dient te worden   

 

De 5 stappen voor een volledige verzorging:

 

 

 

 

 

 

Zodra het mooie weer aanbreekt bedreigen de vlooien en teken de gezondheid van onze viervoeters. Teken kunnen een dodelijke ziekte, de oiroplasmose, overbrengen op katten en honden. Vlooien veroorzaken jeuk, allergieën en kunnen bovendien wormen overdragen. Dit ongedierte dient dan ook onmiddelijk bestreden te worden.

Eén gouden regel dient in acht genomen te worden bij het bestrijden van vlooien:
behandel naast het huisdier tevens de leefomgeving. De vlooien nestelen zich graag in honden- of kattenmanden, onder kussens, in de vloerbedekking en parket. Een vlo kan dagelijks wel tot duizenden eitjes leggen. Deze nakomelingen zullen uw leefomgeving overwoekeren. Verstuif Zero Puce Environnement in alle hoeken van de leefomgeving van uw hond of kat. Dit insectenverdelgende middel dat de teken en vlooien doodt, bevat tevens een larven verdelgingsmiddel die de ontwikkeling van de eitjes en de larven stopt.

Was uw dier met de shampoo Antiparasitaire Défense als het veel vlooien heeft of met Protection Douce als het slechts enkele vlooien met zich meedraagt. Twee minuten laten inwerken alvorens grondig uit te spoelen.

Voer een tweede wasbeurt met Antiparasitaire Défense uit indien er nog hardnekking ongedierte in de vacht achtergebleven is. Als dit niet het geval is, raden wij u aan om de vacht en de haren te verzachten met shampoo Essentiel Protéiné. Vergeet niet na de shampoo een crèmespoeling te gebruiken om het beschermende vetlaagje van de vacht te herstellen.

Gebruik de shampoo Antiparasitaire Défense nooit systematisch: het is namelijk een krachtig medicijn !

In de zomerperiode raden wij u aan regelmatig de shampoo Protection Douce te gebruiken. Dit product geeft uw huisdier een uitstekende bescherming. Voor puppies, zwakke en oudere dieren raden wij u het gebruik van de natuurlijke vlooienband op basis van essentiële oliën aan.

De producten