De verzorgingslijn van de

Jean Pierre Héry:

Uw gids voor
deze site.

De Vacht
Hygiene
Verzorging
Producten
Tips
 
Begin
 
Contact
 
E-mail


Plaats deze site in u favorieten

Verkoop-
adressen
Topfokkers en Kampioenen
Zijn vacht : een gift van moeder natuur die beschermd dient te worden

 

Verzorgingslijn voor :

"Beschadigde vachten"

ontwikkeld voor het herstellen, verzachten en het opnieuw doen glanzen van de vacht.

Uw hond krabt zich, zijn vacht is droog en vaal, en het dier verliest abnormaal veel haren..... daar moet onmiddelijk iets aan gedaan worden!
Verstuif tijdens elke borstelbeurt een ruime hoeveelheid Démêlant Actif over de vacht om deze te hydrateren. Herhaal de behandeling zodra de vacht opnieuw uitgedroogd lijkt.

Indien de vacht erg beschadigd is raden wij u aan om drie wasbeurten in twee weken uit te voeren en wel op de volgende manier :
Breng, 30 minuten voor het wassen, een grote hoeveelheid Huile Réparatrice op de vacht aan. Gebruik voor de beide wasbeurten de shampoo Action Poils abîmés. Spoel het product goed uit en breng vervolgens de crèspoeling Caresse Brillance op de vacht aan. Laat het product 3 minuten inwerken. Spoel het product vervolgens goed uit en droog het dier met behulp van een föhn. Indien de vacht nog droog aanvoelt, een kleine hoeveelheid Démêlant Actif over de vacht verstuiven terwijl u tegen de haargroeirichting in borstelt om de haarwortels te bereiken. Borstel vervolgens de goede kant op om de vacht weer in model te brengen.